Badkamer nieuwbouw

Heeft u bouwplannen maar nog geen vakman voor de badkamer? Ons goed op elkaar ingespeeld sanitair team zorgt voor de realisatie van uw badkamer.

Flexibel in te plannen 

U kunt kiezen of wij alles van A tot Z doen, of dat u voor sommige aspecten zelf zorgt. Als u bijvoorbeeld de ondervloer door een chapper laat leggen in uw hele bouw, is het logisch dat die ook de badkamer doet. We passen onze planning daarop aan en hoeven zelf geen chapper te sturen.

Het omgekeerde geldt ook, als installateurs kunnen we bijvoorbeeld leidingen leggen in uw hele bouw, dus niet enkel in uw badkamer. Onze specialiteiten 

  • Sanitaire leidingen: de aanvoerleidingen van koud en warm water, de afvoerleidingen vuil water
  • Verluchting: de luchtkanalen en complete ventilatiesystemen (systeem D of systeem C+)
  • Verwarming: alle leidingen voor centrale verwarming, vloerverwarming, radiatoren en de hele verwarmingsinstallatie (warmtepomp, aardgas, stookolie, zonneboiler)

Design door professionals

Wij zijn installateurs, perfectionistisch in ons vak - maar we zijn natuurlijk geen binnenhuisarchitecten. Daarom werken we voor samen met professionals: Varey in Lommel en Lambrechts in Hasselt. Zij zullen met plezier de meest optimale indeling van uw badkamer uitwerken, u kunt beide showrooms vrijblijvend bezoeken. Tip: vermeld ons als installateur en u krijgt groothandelsprijzen - ook zij werken graag samen met professionals als wij ;-) 

Vraag een offerte